Ühendustross AT190

20.0060.00

Mobiilne ankrupunkt AT190 on 5mm paksune roostevabast terasest tross, mida kasutatakse ankrupunktina. Ühendustrossi mõlemas otsas on painduvad erineva läbimõõduga aasad, mis võimaldab ühendamist ilma lisanduvate ühendusseadmeteta. Tross on vastupidav ilmastikutingimustele ja kasutamiseks ühele isikule samaaegselt.

Kasutamiseks ühele isikule samaaegselt

Tootekood: AT190 Kategooriad: ,

Ankrutross AT190 kasutamine

1. Aseta ankrutross AT190 ümber konstruktsioonielemendi (struktuuriline ankrupunkt). Konstruktsioonielemendi minimaalne raadius peab olema 3mm ja sellel ei tohi olla teravaid servi. Ankrutrossiga võib teha mitu ringi ümber konstruktsiooni, et lühendada trossi pikkust.

Struktuuriline ankrupunkt peaks asuma töömaa kohal ja selle kuju ei tohi võimaldada ankrutrossi iseeneslikku avanemist. Struktuurilise ankrupunkti minimaalne staatiline tugevus peab olema 12kN.

2. Kinnita kukkumise peatamise seade (nt automaatplokk, kukkumise lukusti vm) ankrutrossi ühendusseadmele.

TÄHELEPANU! Ankrutross AT190 üksinda ei ole kukkumise peatamise vahend!

Perioodiline kontroll ja kasutuselt eemaldamine

Toodet tuleb kontrollida vähemalt iga 12 kuu järel esimesest kasutuselevõtu kuupäevast. Perioodilise kontrolli peab teostama pädev isik, kellel on teadmised ja koolitus isikukaitsevahendite kontrollimise alal. Olenevalt töö iseloomust ja töökeskkonnast võib kontrolli vaja minna tihemini kui iga 12 kuu järel.

Keelatud on teha mistahes ümberehitust või täiendust seadmele ilma tootja eelneva kirjaliku nõusolekuta. Hooldust võib teostada ainult seadme tootja või tema sertifitseeritud esindaja.

Seadme maksimaalne eluiga ei ole piiratud juhul kui toode läbib perioodilise kontrolli. Maksimaalne eluiga oleneb kasutusintensiivsusest ja töökeskkonnast. Kasutades seadet raskes keskkonnas, niisketes oludes, kontaktis teravate servadega, ekstreemsetel temperatuuridel või agressiivsete ainetega jne, võib toote kasutuselt eemaldamine olla vajalik juba peale esimest kasutuskorda. Toode tuleb kasutuselt eemaldada ja hävitada kohe kui seda on kasutatud kukkumise peatamisel või kui toode ei läbi kontrolli või on kahtlused selle töökindluses.


Enne kasutamist lugeda kasutusjuhendit!

Standard

EN 795 B

Materjal

Roostevaba teras Ø5mm, Vask

Staatiline tugevus

10kN

Pikkus

100cm, 120cm, 200cm, 300cm, 500cm, 60cm

Shopping Cart
Scroll to Top