Kambiumikaitse TU900

50.0075.00

Arboristidele mõeldud mobiilne ankurduspunkt TU900 lõpeb erineva läbimõõduga rõngastega ja võimaldab luua ümber oksa ankrupunkti, kuhu saab kinnitada ronimisköie. Seade kaitseb nii puud kui köit hõõrdumise eest ja hõlbustab köie liikumist tööasendi kõrgusel. Jäik lame lint vähendab keerdumist kasutamise ajal. Kambiumikaitse saab puult eemaldada maapinnal olles.

Tootekood: TU900 Kategooriad: ,

Kambiumikaitse tekitab puule kinnituspunkti, kus ronimisköis tavaliselt asuks, ja seejärel läbib köis seadme kahte rõngast, mitte üle puuoksa. Nii on seade puule fikseeritud ja liikuva köie hõõrdumine toimub vastu seadme rõngaid, mitte vastu puukoort.

Kolm põhjust, miks võtta kasutusele kambiumikaitse

  1. See pikendab töököie eluiga kui tekitab kaitsva vaheelemendi puu ja köie vahel. Kuigi arboristidele mõeldud töököied on valmistatud hõõrdumisele vastupidavaks, mõjutab järjepidev hõõrdumine siiski köie eluiga.
  2. Nimi “kambiumikaitse” viitab toote algsele otstarbele. Kambium ehk rakkude kiht, mis asub puukoore ja puidu sisemuse vahel, saab kannatada kui töököis liigub üle puidu. See nõrgestab puud ja jätab puu haigustele haavatavaks.
  3. Seadme kasutamine vähendab töököie purunemise ja libisemise ohtu, mis omakorda suurendab ohutust.

Rohkem tooteid leiad Kukkumiskaitse Arboristide kataloogist – vaata siit.

Standard

EN 795 B

Materjal

Alumiinium, Polüester

Pikkus

100cm, 120cm, 150cm, 200cm, 40cm, 60cm, 80cm, 90cm

Shopping Cart
Scroll to Top